Privacy Statement

Privacy Statement 2018

Jewel Deezign is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.jeweldeezign.nl
Desiree Schakel
Hof van waarder 16
3466NR Waarder
Tel: 06 510 834 84
Email: info@jeweldeezign.info
KvK:69721254

Jewel DeeZign respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

-Voor en Achternaam
-Adresgegevens
-Telefoonnummer
-Email adres
-Bankrekeningnummer
-Gegevens over jouw activiteiten op onze website
-Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken in correspondentie en telefonisch.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Jewel Deezign verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening  uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Jewel Deezign analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Jewel Deezign verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze  belastingaangifte.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@jeweldeezign.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Jewel Deezign bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Categorie: persoonsgegevens, Bewaartermijn, Reden
Personalia: Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren en fiscaal boekhoud en administratieplicht                       
Adres: Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren en fiscaal boekhoud en administratieplicht
Telefoonnummer: Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren en fiscaal boekhoud en administratieplicht
Bankrekeningnr: Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Voor de betalingsverkeer en retourzendingen en fiscaal boekhoud en administratieplicht.
Email: Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
- zolang je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief. Zodat wij je de nieuwsbrief kunnen toesturen.

Geautomatiseerde besluitvorming
Jewel Deezign neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jewel Deezign) tussen zit.

Jewel Deezign gebruikt de volgende computerprogramma's of –systemen:

Naam Systeem

Wat is het?

Wat gebeurt er?

Belangen en verwachte gevolgen

 

 

 

 

Google Analytics

Google Analytics is bedoeld om bedrijven te helpen hun dienstverlening te verbeteren door bezoekers en internetgedrag op een website te analyseren en te categoriseren.

 

 

 

 

Google Analytics regelt de statistieken van Jewel Deezign. Zo heeft Jewel Deezign overzicht over koopgedrag, bezoekersaantallen en dergelijke.

 

Jewel Deezign gebruikt deze tool alleen om de dienstverlening en de verkoop te verbeteren in jouw voordeel. Hierbij heeft Jewel Deezign het delen van informatie uitgezet, een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google en hiermee voldoet aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

 

 

 

 

 

Mijn Webwinkel

 

 

MijnWebwinkel is het websiteplatform van Jewel Deezign en handelt als de hoofdbasis van alle geautomatiseerde systemen. Jewel Deezign heeft hiervoor alle opgenoemde systemen gekoppeld aan het MijnWebwinkel platform zodat de verwerking van persoonsgegevens soepeler verloopt

 

 

 

 

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw geplaatste order sneller verwerkt wordt en dat je op een efficiënte manier je product toegestuurd krijgt.

 

 

 

 

 

Mollie

 

Mollie B.V. is een betalingsplatform voor betalingen vanuit de website van Jewel Deezign. Denk hierbij aan iDeal, Creditcard, Bancontact..

 

Als jij een order hebt geplaatst en je wilt betalen, mag je kiezen tussen bepaalde betalingsmogelijkheden. Mollie laat je dan een venster zien zoals je gewend bent om te kunnen betalen met bijvoorbeeld iDeal. Wanneer de betaling is voltooid, krijg je hiervan een notificatie van het MijnWebwinkel platform(Jewel Deezign). Binnen enkele seconden worden deze gegevens verwerkt als betaald en kan de verwerking van de geplaatste order beginnen.  

 

Mollie en alle aangesloten transactiebedrijven zijn beveiligd en dat is duidelijk geworden in hun privacywetgeving. Hiervoor moeten wij je doorsturen naar www.mollie.com

Deze koppeling maakt gebruik van een beveiligde link en hierdoor zullen jouw gegevens niet buiten deze beveiligde link komen.

 

PayPal

PayPal is een online bankrekening die je kan openen om o.a. buitenlandse betalingen te doen.

 

PayPal bied je de optie om met je online bankrekening(die gelinkt is met je eigen bankrekening) je aankoop te betalen. Hierbij neemt onze platform jouw gegevens over voor de verwerking van je order.

 

PayPal biedt jouw deze betaalmethode in een beveiligde link net als Mollie. Als dit geen beveiligde link is, annuleer je aankoop direct en neem gelijk contact met ons of PayPal op. Jouw gegevens zijn veilig in deze betaallink en het zal nooit buiten de link terechtkomen.

 

Facebook

Facebook is een online social media website wat jou vele opties bied om verbonden te zijn met cyberspace en iedereen met een profiel en/of pagina.

 

Jewel Deezign gebruikt een bedrijfspagina op Facebook voor commerciële doeleinden. Deze bedrijfspagina worden beheerd door Desiree Schakel.
De gegevens die er worden gebruikt zijn jouw opgegeven gegevens vanuit jezelf of met toestemming van je Facebook profiel.

 

Jewel Deezign gebruikt voor bijvoorbeeld winacties gegevens om met je in contact te komen zodra je hebt gewonnen. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Voor elke winactie worden er voorwaarden gemaakt. Jij dient deze te accepteren voor jouw veiligheid als je mee wilt doen. Posts die gemaakt worden op Facebook, zijn gemaakt door Desiree Schakel. Los van andere volgers heeft niemand toegang tot jouw gegevens als je toestemming geeft dat ik ze mag gebruiken. Berichten direct gestuurd naar Jewel Deezign worden na 3 maanden verwijdert en er wordt altijd back-ups gemaakt van de gesprekken mocht er een geschil ontstaan.

 

Instagram

Instagram is een social media website die voornamelijk foto’s en video’s gebruikt om te laten zien aan volgers en/of de rest van de wereld door middel van profielen. Instagram is een onderdeel van Facebook en is ook gelinkt voor posts aan Facebook.

 

 

Instagram wordt net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook m.b.t. profielen.

 

Wat voor Facebook geldt, geldt ook voor Instagram. In dit geval heeft alleen Desiree Schakel toegang tot het account van Jewel Deezign.

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Jewel Deezign deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkerovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Jewel Deezign blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Jewel Deezign jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Categorie

Naam

Doel

Welke gegevens

 

  • Persoonsgegevens
  • Contactgegevens
  • Adres
  • Betaalgegevens

 

 

 

Mijnwebwinkel

 

 

Verwerking van orders

 

 

Naam, email, telefoonnummer, straat, postcode, huisnummer, plaats, land, IBAN nummer

  • betaalgegevens
  • persoonsgegevens
  • Adres

Mollie

Verwerking van betaling

IBAN nummer, bic nummer, naam, adres, betaald bedrag

 

  • Betaalgegevens
  • persoonsgegevens
  • Adres

 

 

 

PayPal

 

 

Verwerking van betaling

 

 

Naam, PayPal rekeningnummer, betaald bedrag

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Jewel Deezign gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Jewel Deezign gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Jewel Deezign en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@jeweldeezign.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Jewel Deezign wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Jewel Deezign neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@jeweldeezign.nl

© 2017 - 2018 Jewel DeeZign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.